Preîncălzește cuptorul la 180° C
Topește untul și lasă-l să se răcească un pic.
Într-un bol, pune făina, praful de copt, zahărul, laptele și ouăle și mixează-le 1-2 minute.
Adaugă și untul topit și mixează din nou până compoziția devine omogenă.
Împarte compoziția în două, în una din părți adaugă coaja de portocală răzuită (păstrează puțină deoparte pentru decorarea finală), iar în cealaltă pune cacaua și amestecă bine. Acum ai cele 2 compoziții pe care să le pui în forma Bundt.
Pune în tavă o parte din compoziția cu portocală, apoi o parte din cea cu cacao, repetă procesul până termini ambele compoziții.
Pune forma în cuptorul încălzit și coace-o 50-55 minute, eventual poți face testul scobitorii ca sa vezi dacă s-a copt în interior.
Scoate prăjitura din cuptor și las-o să se răcească 10 minute în formă, apoi o poți scoate și pune pe un grătar de patisserie pentru a se răci complet.