Go Back Email Link

Feta coaptă cu struguri și miere

Course Appetizer
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Author Andreea

Ingredients

  • 200 g brânză Feta
  • 1-2 ciorchini de struguri (eu am folosit rose)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri miere
  • rozmarin, cimbru proaspăt
  • piper, oregano pentru asezonare

Instructions

  • Preîncălzește cuptorul la 180 grade C.
  • Așază bucata întreagă de brânză Feta într-un vas ce merge la cuptor. Pune de jur împrejur ciorchinii de struguri, neacoperind decât parțial bucata de brânză.
  • Stropește brânza și strugurii cu ulei de măsline și miere. Asezonează cu oregană și piper proaspăt râșnit.
  • Pune și crenguțe de rozmarin și cimbru, ca să aromatizeze preparatul.
  • Coace la cuptor pentru 25-30 de minute, până când boabele de strugure încep să pleznească și să-și lase sucul dulce în vas, iar brânza Feta începe să se facă aurie.
  • Servește-o caldă cu pâine proaspătă sau baghetă. Minunată!