Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Pregătește forma Bundt pentru copt, dând cu un spray cu ulei sau ungând-o cu puțin ulei de măsline.
Combină într-un castron ingredientele uscate: făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul.
Într-un alt vas, pune restul ingredientelor: ouăle, ușor bătute cu o furculiță, ricotta, vanilia, uleiul, mierea, sucul de lămâie și de clementine, coaja răzuită de clementine. Mixeză-le pentru a obține o consistență omogenă.
Toarnă compoziția lichidă peste ingredientele uscate și amestecă-le cu ajutorul unei spatule.
Pune compoziția de prăjitură în forma Bundt și coace prăjitura pentru 35-40 de minute (poți face testul scobitorii).
Lasă prăjitura să se răcească 10-15 minute în formă, apoi scoate-o pe un grătar de cofetărie ca să se răcească de tot.