Pune crema de brânză într-un castron, apoi adaugă cele două linguri de iaurt, zeama de lime. Asezonează cu sare și piper proaspăt râșnit. Amestecă bine ca să omogenizeze. Lasă umplutura deoparte.
Taie somonul în bucăți mici. Taie cepșoara (sau codițe de ceapă verde).
Încinge cuptorul la 180 grade C. Unge cu puțin unt topit o formă de copt brioșe în care vom forma și coace coșulețele din foaie subțire de plăcintă.
Pe o foaie de copt, întinde prima foaie subțire de plăcintă. Unge cu unt topit, apoi așază a doua foaie deasupra ei. Unge din nou cu unt.
Taie foile în jumătate, apoi încă o dată în jumătate, apoi în trei. Ar trebui să obții 12 pătrate.
Luam fiecare pătrat de aluat și îl așezăm în câte o cupă de brioșă din forma de copt.
Coace coșulețele pentur 7-8 minute sau până când observi că au început să devină aurii.
Scoate-le pe un grilaj și lasă-le să se răcească un pic. Pune a doua rundă de coșulețe la copt dacă nu au încăput toate în prima etapă.
Pune câte o lingură de cremă de brânză în coșulețe, o bucățică de somon deasupra și decorează cu cepșoară și cu puțină coajă de lime.
Servește imediat. Sunt atât de bune!