Preîncălzește cuptorul la 125 grade C. Pune foaie de copt într-o tavă mare.
Recomand să împarți în jumătate ingredientele și să faci câte 2 foi o dată. Bate 4 dintre albușuri și 1/2 lingură de oțet până încep să devină spumă, la viteză mică. Începe să pui 1/2 din cantitatea de zahăr (200g), treptat, mărind viteza mixerului.
Nu pune zahăr din nou până când nu s-a încorporat cel pus înainte. Când termini de adăugat tot zahărul și s-a inglobat complet, oprește mixerul. Încorporează 1/2 lingură amidon cu ajutorul unei spatule.
Din bezeaua rezultată, formează pe foaia de copt din tavă două discuri de bezea cu ajutorul unei spatule, având grijă să fie aproximativ egale ca dimensiune.
Redu temperatura cuptorului la 100 grade C și coace cele 2 foi de bezea pentru o oră - o oră și 10 minute. Las-o să se răcească pentru 2 ore cu ușa cuptorului închisă.
Reia procedeul cu restul de albușuri pentru încă 2 foi de bezea. Diferența este că acum, după ce ai terminat de mixat bezeaua, adaugi 1/2 lingură amidon și ciocolata topită și amesteci ușor, cu ajutorul unei spatule pentru a o încorpora.
Întinde iar pe o tavă 2 discuri de bezea egale și coace la 100 grade C pentru 1 oră și 20 de minute. Lasă să se răcească cel puțin 2 ore în cuptor, cu ușa închisă.