Preîncălzește cuptorul la 175 grade C. Pregătește o tavă (aprox. 25 x 40 cm) pe care întinde o foaie de copt.
Într-un bol, pune gălbenușurile și 30g din zahăr și mixează până când amestecul se deschide la culoare și se topește zahărul.
Adaugă laptele, cafeaua instant și uleiul, mixează din nou.
Cerne făina și amestecă ușor, cu ajutorul unei spatule doar până se încorporează.
Separat, bate albușurile cu restul de 30g din zahăr, adăugat treptat, până când zahărul s-a încorporat și bezeaua are o textură fermă.
Pune o treime din bezea în amestecul de gălbenușuri și făină, amestecă ușor ca să se încorporeze. Pune și restul de albușuri și amestecă ușor cu spatula.
Toarnă compoziția cât mai uniform pe foaia de copt din tavă, netezește cu spatula.
Coace foaia de ruladă pentru aproximativ 20 de minute.
Întoarce foaia de ruladă peste un prosop presărat cu zahăr pudră. Rulează foaia cu ajutorul prosopului și lasă să se răcească astfel rulată.