Preîncălzește cuptorul la 170°C, funcția ventilație. Pregătește o tavă mare de cuptor, tapetată cu hartie de copt.
Bate albușurile spumă, cam 3-4 minute. Adaugă, treptat, zahărul, mixând după fiecare nouă cantitate până nu se mai văd bobițele de zahăr. După ce ai terminat de pus tot zahărul, adaugă și zeama de lămâie și amidonul, amestecându-le ușor cu o spatulă.
Întinde bezeaua obținută pe hartia de copt cu ajutorul unei spatule. Nivelează cu spatula pentru ca foaia de bezea să aibă cam aceeași grosime.
Pune la copt tava cu bezea pentru 15-20 minute, până când se formează o crustă deasupra.
Scoate tava și lasă să se răcească pentru câteva minute în tavă. În acest timp, pregătește o altă foaie de copt, presărată cu zahăr pudră.
Întoarce cu grijă tava cu rulada peste noua foaie de copt, apoi desprinde foaia pe care a fost în cuptor. Lasă bezeaua să se răcescă de tot.
Bate frișca împreună cu cele 2 linguri de zahăr pudră, apoi întinde-o peste foaia de bezea. Presară bucățile de căpșuni peste frișcă. Rulează din partea mai mică, ajutându-te de hârtia de dedesubt.
Decorează cu zahăr pudră și câteva căpșuni tăiate jumătăți.