Go Back Email Link

Camembert la cuptor cu smochine și miere

Course Appetizer, Snack
Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes
Author Andreea

Ingredients

  • 250 g brânză Camembert
  • 4 smochine tăiate în sferturi
  • 2 linguri miere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • cimbru proaspăt
  • sare, piper

Instructions

  • Preîncălzește cuptorul la 200 grade C.
  • Pregătește cu foaie de copt tava în care vei coace brânza, poate fi un vas de ceramică sau o tavă obișunită.
  • Îndepărtează ambalajul de la brânza Camembert și pune-o pe folia de copt.
  • Pune o lingură de miere deasupra brânzei, apoi așază smochinele tăiate sferturi.
  • Presară peste brânză și smochone sare și piper, uleiul de măsline și restul de miere. Adaugă și câteva crenguțe de cimbru proaspăt.
  • Coace în cuptor timp de 15 minute sau până când brânza Camembert se înmoaie.
  • Servește imediat, cu pâine proaspătă sau pâine prăjită.