Preîncălzește cuptorl la 180 grade C. Pune folie de copt într-o tavă.
Așază feliile de baghetă pe foaia de copt, în tavă. Stropește-le cu ulei de măsline de bună calitate. Presară oregano pe fiecare felie, apoi pune la copt în cuptor pentru 10 minute.
Pregătire topping
Pune brânza proaspătă de capră într-un bol, asezonează cu puțin piper și oregano.
Taie căpșunile în felii subțiri.
Pregătire reducție oțet balsamic
Toarnă oțetul balsamic într-o crăticioară, adaugă lingurița de miere și pune pe foc.
Amestecă puțin ca să se topească mierea. Lasă pe foc mic pentru câteva minute pentru a se mai evapora din lichid și a deveni ca un sos mai gros (aproximativ 7-10 minute). Verifică din când în când să nu scadă prea mult.
Asamblare bruschete
Pune 1-2 linguri de brânză proaspătă de capră pe fiecare felie de baghetă coaptă la cuptor.
Adaugă 2-3 felii de căpșuni deasupra și stroește cu puțină reducție de oțet balsamic.