Cerne într-un vas făina și cacaua. Adaugă untul tăiat cuburi și începe să frămânți între degete făina, cacaua și untul până obții o textură fărâmicioasă.
Adaugă zahărul pudră, apa rece și gălbenușul. Combină cu restul ingredientelor până când totul începe să capete consistența de aluat.
Formează o bilă (nu frământa deloc aluatul) și pune la rece pentru 30 de minute minim.
Când aluatul s-a răcit, presară făină pe suprafața de lucru și întinde o foaie care să fie potrivită ca dimensiune pentru o formă de 22 cm (unsă cu puțin unt în prealabil).
Înțeapă cu furculița de câteva ori aluatul și apoi pune la congeltaor pentru 10 minute.
Până se răcește din nou aluatul, preîncălzește cuptorul la 190 grade C.
Coace în orb aluatul timp de 25 de minute (pune peste aluat, în tavă, o greutate - boabe de fasole, orez, pietricele etc). La jumătatea timpului, înlătură greutatea de pe aluat și lasă să rumenească bine.
Scoate din cuptor și lasă să se răcească.