Pune într-un vas zahărul, cacaua, uleiul, vanilia și ouăle și mixează-le până obții o consistență omogenă.
În alt vas amestecă făina, praful de copt și sarea și adaugă-le la compoziția de mai sus. Mixează din nou.
Acoperă aluatul rezultat și lasă-l la rece 3-4 ore sau peste noapte.
Preîncălzește cuptorul la 180 °C. Pregătește tava de copt cu hârtie de copt. Pune zahărul pudră într-un castron.
Scoate aluatul din frigider, ia mici cantități din compoziție și formează bile cam de 2 cm. Rostogolește-le bine în zahăr pudră pe toate părțile, apoi așază-le în tavă, lăsând cam 2 cm distanță între ele.
Coace biscuiții cam 10 minute. Nu te speria daca biscuiții vor părea cam moi atunci când îi scoți din cuptor, ei devin mai solizi când se răcesc.
După ce s-au răcit complet, păstrează-i în cutii închise ermetic.