Go Back Email Link

Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella

Course Salad
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Author Andreea

Ingredients

  • 250 g roșii cherry
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 250 g căpșuni tăiate jumătăți
  • 125 g mozzarella proaspătă
  • 1 lingură semințe de pin
  • 50 g spanac baby
  • 50 g rucola

Dressing

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură oțet balsamic
  • sare, piper pentru asezonare

Instructions

  • Pune roșiile cherry întregi într-o tavă mică ce merge la cuptor. Stropește-le cu o lingură de ulei de măsline, presară puțină sare.
  • Coace-le timp de 15-20 de minute la 190 grade, până când încep să se înmoaie. Scoate-le și pune-le deoparte.
  • Înlătură codița căpșunilor și taie-le în jumătăți. Scurge bine mozzarella și apoi rupe-o în câteva bucăți.
  • Pune semințele de pin într-o tigaie și rumenește-le ușor, pentru 3-4 minute.
  • Spală rucola și spanacul baby și usucă-le cu un prosop de hârtie.
  • Adaugă ingredientele pentru dressing într-un borcan/pahar cu capac și agită bine.
  • Așază un pat de verdețuri, apoi pune jumătate și roșiile cherry coapte, jumătate din căpșuni, pune din nou frunzele rămase, restul de căpșuni și rosii coapte. Presară semințele de pin, adaugă bucățile de mozzarella deasupra și stropește cu dressing. Yummy!