Pune roșiile cherry întregi într-o tavă mică ce merge la cuptor. Stropește-le cu o lingură de ulei de măsline, presară puțină sare.
Coace-le timp de 15-20 de minute la 190 grade, până când încep să se înmoaie. Scoate-le și pune-le deoparte.
Înlătură codița căpșunilor și taie-le în jumătăți. Scurge bine mozzarella și apoi rupe-o în câteva bucăți.
Pune semințele de pin într-o tigaie și rumenește-le ușor, pentru 3-4 minute.
Spală rucola și spanacul baby și usucă-le cu un prosop de hârtie.
Adaugă ingredientele pentru dressing într-un borcan/pahar cu capac și agită bine.
Așază un pat de verdețuri, apoi pune jumătate și roșiile cherry coapte, jumătate din căpșuni, pune din nou frunzele rămase, restul de căpșuni și rosii coapte. Presară semințele de pin, adaugă bucățile de mozzarella deasupra și stropește cu dressing. Yummy!