Go Back Email Link

Mousse de ciocolată cu zmeură

Course Dessert
Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 4
Author Andreea

Ingredients

  • 200 ml smântână pentru frișcă rece
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 250 g MascarponeChoco Delaco la temperatura camerei
  • 50 g zmeură proaspătă
  • 1 lingură ciocolată răzuită pentru decor

Instructions

  • Pune smântâna și zahărul pudră într-un caston, mixează până obții o frișcă aerată.
  • Într-un alt bol, răstoarnă conținutul unei cutii de MascarponeChoco, amestecă ușor cu lingura.
  • Toarnă frișca peste MascarponeChoco și mixează ușor doar cât să se omogenizeze mousse-ul.
  • Pune mousse-ul obținut în pahare cu ajutorul unei linguri sau cu un poș.
  • Ornează cu zmeură proaspătă și ciocolată răzuită. Enjoy! Extra simplu și delicios!