• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mousse de ciocolată cu zmeură

Mousse de ciocolată cu zmeură

[AD] Mousse-ul de ciocolată a fost întotdeauna unul dintre deserturile mele preferate. Are gust intens de ciocolată, o textură fină care se topește pe cerul gurii și, dacă îi mai adaugi și un fruct de sezon, ai parte de un desert perfect.

Iar dacă ți se părea cumva că mousse-ul de ciocolată este ceva complicat de făcut, îți zic eu că de fapt e incredibil de simplu. Pentru această rețetă, am răspuns provocării Delaco de a folosi noul produs MascarponeChoco, o specialitate de mascarpone cu gust de ciocolată. Niciodată nu a fot mai simplu să fac un mousse cu ciocolată ca acum.

Eu am folosit zmeură ca fructe pentru acest mousse de ciocolată, dar poți folosi și cireșe, căpșuni, mure, coacăze sau afine.

Dacă vei face acest desert, păstrează bonul de cumpărături și înscrie-te până pe 30 iulie în concursul derulat de Delaco, poate câștigi chiar unul din cei 5 roboți de bucătărie Bosch.

Iată mai jos cum să pregătești acest mousse delicios și incredibil de ușor de făcut.

Ingrediente:

  • 200 ml smântână pentru frișcă rece
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 250 g MascarponeChoco Delaco la temperatura camerei
  • 50 g zmeură proaspătă
  • 1 lingură ciocolată răzuită pentru decor

Instrucțiuni:

  • Pune smântâna și zahărul pudră într-un caston, mixează până obții o frișcă aerată.
  • Într-un alt bol, răstoarnă conținutul unei cutii de MascarponeChoco, amestecă ușor cu lingura.
  • Toarnă frișca peste MascarponeChoco și mixează ușor doar cât să se omogenizeze mousse-ul.
  • Pune mousse-ul obținut în pahare cu ajutorul unei linguri sau cu un poș.
  • Ornează cu zmeură proaspătă și ciocolată răzuită. Enjoy! Extra simplu și delicios!
Print Pin

Mousse de ciocolată cu zmeură

Course Dessert
Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 4
Author Andreea

Ingredients

  • 200 ml smântână pentru frișcă rece
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 250 g MascarponeChoco Delaco la temperatura camerei
  • 50 g zmeură proaspătă
  • 1 lingură ciocolată răzuită pentru decor

Instructions

  • Pune smântâna și zahărul pudră într-un caston, mixează până obții o frișcă aerată.
  • Într-un alt bol, răstoarnă conținutul unei cutii de MascarponeChoco, amestecă ușor cu lingura.
  • Toarnă frișca peste MascarponeChoco și mixează ușor doar cât să se omogenizeze mousse-ul.
  • Pune mousse-ul obținut în pahare cu ajutorul unei linguri sau cu un poș.
  • Ornează cu zmeură proaspătă și ciocolată răzuită. Enjoy! Extra simplu și delicios!

Fericire în farfurie!

Retete similare:

Memoria olfactivă Pancakes cu banane cu topping de brânză, mix de fructe și miere Crumble cu rubarbă și scorțișoară Brăduți festivi din bezea Biscuiți cu ciocolată și fulgi de sare
Articol anterior: « Pesto de leuștean
Articolul urmator: Prăjitură cu caise și ricotta »

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Memoria olfactivă

Nu știu cum sunt alții, dar eu mă pot lăuda că am o memorie olfactivă destul de pregnantă. Mai știți cartea aceea interminabilă a lui Proust pe care ar fi trebuit să o bifăm ca lectura prin liceu? Nu ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

View on Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2023 - Cookies & Politica de confidentialitate