Pune albușurile într-un castron degresat, preferabil de sticlă sau de inox (nu platic). Pregătește o cratiță cu apă fierbinte pe aragaz pentru bain-marie.
Începe să bați cu mixerul albușurile împreună cu zahărul la putere medie. Pune castronul deasupra cratiței cu apă care fierbe (la bain-marie) și continuă să mixezi până când zahărul s- topit, durează cam 2-3 minute.
Dă la o parte de pe foc castronul și continuă să mixezi ca să se răcească bezeaua. Când castronul pare că nu mai este fierbinte, începe să adaugi câte un cubuleț de unt – nu trebuie adaugat un alt cub până nu se omogenizează cel anterior.
Dacă la un moment dat pare că se taie amestecul de bezea și unt, nu îți face griji, este un fenomen normal, continuă să mixezi și își va reveni.
Când termini de pus untul, glazura este gata și o poți întinde cu ajutorul unei spatule pe partea de sus și de jur împrejur.
Decorează cum îți place sau în funcție de ocazia cu care îl pregătești. Poți pune și bucățele de ciocolată, fructe de pădure, felii de portocală confiată, bezele etc.