Într-un bol, amestecă alunele măcinate, făina, zahărul și untul până obții textura unui aluat.
Pune aluatul în frigider pentru 1 oră.
Preîncălzește cuptorul la 160 grade C. Pregătește o tavă în care să pui o foaie de copt.
Scoate aluatul din frigider, ia mici bucăți din el și formează mici bile (aprox. 1 cm). Încearcă să le faci cât mai egale, pentru că la final va trebui să le lipești cu umplutura de ciocolată două câte două.
Pune-le pe foaia de copt și apoi coace-le pentru 15 minute. Lasă biscuiții să se răcească înainte de a pune umplutura de ciocolată.
Topește ciocolata la bain marie. Las-o să se răcească puțin înainte de folosire. Pune câte o linguriță de ciocolată pe jumătate din biscuiți și apoi așază restul de biscuiți deasupra, pentru a finaliza "sandvișul" de biscuiți. Lasă-i deoparte să se întărească ciocolata dintre biscuiți înainte de a-i servi. Sunt delicioși alături de cafea. Enjoy.