Nu știu cum sunt alții, dar eu mă pot lăuda că am o memorie olfactivă destul de pregnantă. Mai știți cartea aceea interminabilă a lui Proust pe care ar fi trebuit să o bifăm ca lectura prin liceu? Nu ...
Astăzi vă invit la masă pentru o salată Panzanella – o rețetă de vară inspirată de bucătăria italiană, mai precis de cea din regiunea Toscana.
Ce ar fi toamna fără hribi, fără gălbiori și alte ciuperci delicioase? Mereu mi s-a părut fascinant să mergi prin păduri și să culegi ciuperci,
Această salată cu pepene galben, prosciutto, mozzarella di Bufala și rucola este o savuroasă rețetă care aduce, la propriu, vara în farfurie. Inspirată de combinația
Nu știu cum sunt alții, dar eu mă pot lăuda că am o memorie olfactivă destul de pregnantă. Mai știți cartea aceea interminabilă a lui Proust pe care ar fi trebuit să o bifăm ca lectura prin liceu? Nu ...