Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Babka cu pesto de leurdă
Banana bread cu ciocolată
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Gustări
Salată de ardei copți și buratta
Pâine Fougasse
Salată de vară cu caise, rucola, mozzarella și prosciutto
Prânz
Tagliatelle cu hribi și prosecco
Supă cremă de păstârnac și fenicul
Salată de ardei copți și buratta
Cină
Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella
Salată de vară cu dovlecei copți și burrata
Tartă cu ceapă
Deserturi
Crumble cu rubarbă și scorțișoară
Prăjitură Bundt cu fistic și apă de trandafir
Tort Tiramisu
De bază în bucătărie
Sos Bechamel
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Aluat de pizza
De pus lângă
Pâine Fougasse
Pesto din tarhon
Sos cu iaurt și ustoroi
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie