Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Pancakes cu banane cu topping de brânză, mix de fructe și miere
Babka cu pesto de leurdă
Vafe cu vanilie
Gustări
Quiche de primăvară cu verdețuri și gorgonzola
Camembert la cuptor cu smochine și miere
Feta coaptă cu struguri și miere
Prânz
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Supă de praz și cartofi (Supă Parmentier)
Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella
Cină
Salată de ardei copți și buratta
Salată cu file de biban de mare, cartofi și dressing de muștar
Salată cu pepene galben, prosciutto, mozzarella di Bufala și rucola
Deserturi
Mousse au chocolat
Înghețată de afine
Baci di dama
De bază în bucătărie
Aluat de pizza
Cremă de lămâie (lemon curd)
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
De pus lângă
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Babka cu pesto de leurdă
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie