• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel

Babka cu pesto de leurdă

Banana bread cu ciocolată

Gustări

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Quiche de primăvară cu verdețuri și gorgonzola

Salată de vară cu caise, rucola, mozzarella și prosciutto

Prânz

Quiche cu praz caramelizat și brânză de capră

Supă cremă de păstârnac și fenicul

Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese

Cină

Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta

Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi

Tartă cu somon afumat și sparanghel

Deserturi

Torta caprese

Tartă cu ciocolată neagră și cireșe

Tort Victoria cu mousse de ciocolată și căpșuni

De bază în bucătărie

Cremă de lămâie (lemon curd)

Sos-Bechamel

Sos Bechamel

Aluat de pizza

De pus lângă

Pesto de leurdă

Pesto din tarhon

Babka cu pesto de leurdă

Pentru cămară

Sirop de lavandă

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate