Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Babka cu pesto de leurdă
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Gustări
Pâine Fougasse
Feta coaptă cu struguri și miere
Salată de ardei copți și buratta
Prânz
Supă de praz și cartofi (Supă Parmentier)
Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi
Supă cremă de păstârnac și fenicul
Cină
Tartă rustică (galetă) cu roșii, ricotta, brânză albastră și oregano
Tartă cu somon afumat și sparanghel
Focaccia festivă
Deserturi
Prăjitură Bundt cu portocale și ciocolată
Galetă cu căpșuni și rubarbă
Salam de biscuiți cu cacao și nuci coapte
De bază în bucătărie
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Sos Bechamel
Aluat de pizza
De pus lângă
Pesto din tarhon
Pesto de leuștean
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Pentru cămară
Dulceață de rubarbă cu vanilie
Sirop de lavandă