• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Babka cu pesto de leurdă

Banana bread cu ciocolată

Gustări

Feta coaptă cu struguri și miere

Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel

Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi

Prânz

Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella

Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi

Supă de usturoi cu bacon și parmezan

Cină

Salată cu pepene galben, prosciutto, mozzarella di Bufala și rucola

Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese

Paste cu sos alb, spanac baby, ardei copt și migdale crocante

Deserturi

Prăjitură pufoasă cu căpșuni și fulgi de cocos

Tort cu blat de ciocolată, ganache de ciocolată neagră și zmeură

Torta caprese

De bază în bucătărie

Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)

Aluat de pizza

Cremă de migdale (cremă Frangipane)

De pus lângă

Pâine Fougasse

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Pesto de leurdă

Pentru cămară

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Sirop de lavandă

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate