Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Banana bread cu ciocolată
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Gustări
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Coșulețe cu cremă de brânză și somon afumat
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Prânz
Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta
Supă de leurdă și cartofi copți
Salată cu gorgonzola, pere coapte și nuci caramelizate
Cină
Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră
Salată cu citrice, caju, brânză Feta și ceapă roșie
Camembert la cuptor cu smochine și miere
Deserturi
Prăjitură Bundt cu fistic și iaurt grecesc
Trufe de ciocolată cu fistic
Biscuiți festivi cu vitralii din bomboane
De bază în bucătărie
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Aluat de pizza
De pus lângă
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Sos cu iaurt și ustoroi
Pâine Fougasse
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie