Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Pancakes cu banane cu topping de brânză, mix de fructe și miere
Vafe cu vanilie
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Gustări
Quiche de primăvară cu verdețuri și gorgonzola
Salată de ardei copți și buratta
Babka cu pesto de leurdă
Prânz
Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi
Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta
Supă de țelină cu pere
Cină
Cartofi țărănești cu bacon și boia afumată
Tartă rustică (galetă) cu roșii, ricotta, brânză albastră și oregano
Salată de ardei copți și buratta
Deserturi
Prăjitură festivă, fără făină, cu ciocolată și zmeură
Angel Food Cake cu mousse de fructe de pădure
Prăjitură Bundt cu fistic și iaurt grecesc
De bază în bucătărie
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Sos Bechamel
Cremă de lămâie (lemon curd)
De pus lângă
Pâine Fougasse
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Sos cu iaurt și ustoroi
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie