Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Vafe cu vanilie
Babka cu pesto de leurdă
Pancakes cu banane cu topping de brânză, mix de fructe și miere
Gustări
Pâine Fougasse
Sparanghel cu mozzarella și prosciutto
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Prânz
Chiftelute cu dovlecei și brânză de capră
Salată de vară cu dovlecei copți și burrata
Paste cu conopidă coaptă și sos Bechamel
Cină
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră
Sparanghel cu sos Bechamel și creveți
Deserturi
Tort de clătite cu ciocolată
Prăjitură festivă, fără făină, cu ciocolată și zmeură
Salam de biscuiți cu cacao și nuci coapte
De bază în bucătărie
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Sos Bechamel
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
De pus lângă
Pesto de leurdă
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Pentru cămară
Dulceață de rubarbă cu vanilie
Sirop de lavandă