Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Babka cu pesto de leurdă
Gustări
Camembert la cuptor cu smochine și miere
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Feta coaptă cu struguri și miere
Prânz
Tartă cu ceapă
Supă de sparanghel și mazăre
Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella
Cină
Tartă rustică (galetă) cu roșii, ricotta, brânză albastră și oregano
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Deserturi
Tartă rustică (galetă) cu nectarine și mure
Crumble cu rubarbă și scorțișoară
Mendianți cu două tipuri de ciocolată, fructe uscate și nuci
De bază în bucătărie
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Cremă de lămâie (lemon curd)
Sos Bechamel
De pus lângă
Pesto din tarhon
Pesto de leurdă
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Pentru cămară
Dulceață de rubarbă cu vanilie
Sirop de lavandă