Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Babka cu pesto de leurdă
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Banana bread cu ciocolată
Gustări
Bruschete cu brânză proaspătă de capră și căpșuni
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Sparanghel cu mozzarella și prosciutto
Prânz
Supă de sparanghel și mazăre
Supă de usturoi cu bacon și parmezan
Spaghete cu roșii cherry coapte
Cină
Salată de vară Panzanella
Cartofi țărănești cu bacon și boia afumată
Paste cu conopidă coaptă și sos Bechamel
Deserturi
Tartă cu căpșuni, migdale și sirop de cimbru
Crumble de căpșuni și rubarbă
Pavlova cu iaurt grecesc, apă de trandafiri și fructe de pădure
De bază în bucătărie
Cremă de lămâie (lemon curd)
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
De pus lângă
Pesto de leuștean
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Babka cu pesto de leurdă
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie