• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Babka cu pesto de leurdă

Banana bread cu ciocolată

Vafe cu vanilie

Gustări

Babka cu pesto de leurdă

Cartofi Dauphinoise (gratinați)

Salată de ardei copți și buratta

Prânz

Quiche cu praz caramelizat și brânză de capră

Supă de țelină cu pere

Supă de ciuperci brune

Cină

Sparanghel cu sos Bechamel și creveți

Cartofi hasselback

Spaghete cu roșii cherry coapte

Deserturi

Angel Food Cake cu mousse de fructe de pădure

Înghețată de afine

Salam de biscuiți cu cacao și nuci coapte

De bază în bucătărie

Cremă de lămâie (lemon curd)

Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)

Cremă de migdale (cremă Frangipane)

De pus lângă

Pesto de leuștean

Sos cu iaurt și ustoroi

Cartofi Dauphinoise (gratinați)

Pentru cămară

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Sirop de lavandă

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate