• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Babka cu pesto de leurdă

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Banana bread cu ciocolată

Gustări

Bruschete cu brânză proaspătă de capră și căpșuni

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Sparanghel cu mozzarella și prosciutto

Prânz

Supă de sparanghel și mazăre

Supă de usturoi cu bacon și parmezan

Spaghete cu roșii cherry coapte

Cină

Panzanella

Salată de vară Panzanella

Cartofi țărănești cu bacon și boia afumată

Paste cu conopidă coaptă și sos Bechamel

Deserturi

Tartă cu căpșuni, migdale și sirop de cimbru

Crumble de căpșuni și rubarbă

Pavlova cu iaurt grecesc, apă de trandafiri și fructe de pădure

De bază în bucătărie

Cremă de lămâie (lemon curd)

Cremă de migdale (cremă Frangipane)

Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)

De pus lângă

Pesto de leuștean

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Babka cu pesto de leurdă

Pentru cămară

Sirop de lavandă

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate