Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Vafe cu vanilie
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Babka cu pesto de leurdă
Gustări
Măsline pane
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Bruschete cu brânză proaspătă de capră și căpșuni
Prânz
Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi
Supă de sparanghel și mazăre
Supă de ceapă
Cină
Salată de vară Panzanella
Sparanghel cu sos Bechamel și creveți
Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta
Deserturi
Tort de clătite cu cremă de mascarpone și frișcă
Prăjitură răsturnată cu clementine
Tartă cu smochine, mascarpone, miere și fistic
De bază în bucătărie
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Aluat de pizza
De pus lângă
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Pesto de leurdă
Babka cu pesto de leurdă
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie