Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Vafe cu vanilie
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Gustări
Feta coaptă cu struguri și miere
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Sparanghel cu mozzarella și prosciutto
Prânz
Salată de vară Panzanella
Supă de țelină cu pere
Supă de ciuperci brune
Cină
Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Tartă cu ceapă
Deserturi
Clătite cu ricotta, lămâie și miere
Tort Victoria cu mousse de ciocolată și căpșuni
Iaurt grecesc cu caise coapte, miere și fistic
De bază în bucătărie
Cremă de lămâie (lemon curd)
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
De pus lângă
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Pesto din tarhon
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie