• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Vafe cu vanilie

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel

Gustări

Feta coaptă cu struguri și miere

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Sparanghel cu mozzarella și prosciutto

Prânz

Panzanella

Salată de vară Panzanella

Supă de țelină cu pere

Supă de ciuperci brune

Cină

Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră

Cartofi Dauphinoise (gratinați)

Tartă cu ceapă

Deserturi

Clătite cu ricotta, lămâie și miere

Tort Victoria cu mousse de ciocolată și căpșuni

Iaurt grecesc cu caise coapte, miere și fistic

De bază în bucătărie

Cremă de lămâie (lemon curd)

Cremă de migdale (cremă Frangipane)

Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)

De pus lângă

Cartofi Dauphinoise (gratinați)

Pesto din tarhon

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Pentru cămară

Sirop de lavandă

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate