• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Vafe cu vanilie

Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel

Babka cu pesto de leurdă

Gustări

Măsline pane

Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese

Bruschete cu brânză proaspătă de capră și căpșuni

Prânz

Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi

Supă de sparanghel și mazăre

Supă de ceapă

Cină

Panzanella

Salată de vară Panzanella

Sparanghel cu sos Bechamel și creveți

Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta

Deserturi

tort de clătite

Tort de clătite cu cremă de mascarpone și frișcă

Prăjitură răsturnată cu clementine

Tartă cu smochine, mascarpone, miere și fistic

De bază în bucătărie

Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)

Cremă de migdale (cremă Frangipane)

Aluat de pizza

De pus lângă

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Pesto de leurdă

Babka cu pesto de leurdă

Pentru cămară

Sirop de lavandă

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate