Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Pancakes cu banane cu topping de brânză, mix de fructe și miere
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Gustări
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Focaccia festivă
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Prânz
Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella
Tartă cu ceapă
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Cină
Salată de vară Panzanella
Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta
Paste cu sos alb, spanac baby, ardei copt și migdale crocante
Deserturi
Ruladă de bezea cu căpșuni
Prăjitură cu pere și alune de pădure
Crumble cu rubarbă și scorțișoară
De bază în bucătărie
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Cremă de lămâie (lemon curd)
Aluat de pizza
De pus lângă
Pesto din tarhon
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Pâine Fougasse
Pentru cămară
Dulceață de rubarbă cu vanilie
Sirop de lavandă