Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Vafe cu vanilie
Banana bread cu ciocolată
Gustări
Chiftelute cu dovlecei și brânză de capră
Cartofi hasselback
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Prânz
Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella
Salată de vară Panzanella
Supă de roșii coapte la cuptor
Cină
Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta
Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră
Paste tagliatelle cu pui, pesto și lime
Deserturi
Prăjitură Bundt cu fistic și apă de trandafir
Brăduți festivi din bezea
Biscuiți suedezi (amprentă) cu vanilie, migdale și umplutură de ciocolată
De bază în bucătărie
Sos Bechamel
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
De pus lângă
Pâine Fougasse
Sos cu iaurt și ustoroi
Pesto de leuștean
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie