• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel

Banana bread cu ciocolată

Babka cu pesto de leurdă

Gustări

Bruschete cu brânză proaspătă de capră și căpșuni

Sparanghel cu mozzarella și prosciutto

Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru

Prânz

Supă cremă de păstârnac și fenicul

Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta

Salată cu gorgonzola, pere coapte și nuci caramelizate

Cină

Tartă cu ceapă

Salată cu citrice, caju, brânză Feta și ceapă roșie

Focaccia festivă

Deserturi

Tort Tiramisu

Trufe de ciocolată cu fistic

Tort de ciocolată, cu cremă de lapte condensat și afine

De bază în bucătărie

Aluat de pizza

Sos-Bechamel

Sos Bechamel

Cremă de lămâie (lemon curd)

De pus lângă

Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru

Babka cu pesto de leurdă

Pesto de leuștean

Pentru cămară

Sirop de lavandă

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate