Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Babka cu pesto de leurdă
Vafe cu vanilie
Gustări
Quiche de primăvară cu verdețuri și gorgonzola
Feta coaptă cu struguri și miere
Camembert la cuptor cu smochine și miere
Prânz
Quiche cu hribi și Camembert
Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi
Quiche cu praz caramelizat și brânză de capră
Cină
Tagliatelle cu hribi și prosecco
Focaccia festivă
Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră
Deserturi
Clătite cu ricotta, lămâie și miere
Prăjitură festivă, fără făină, cu ciocolată și zmeură
Biscuiți Linzer
De bază în bucătărie
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Cremă de lămâie (lemon curd)
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
De pus lângă
Babka cu pesto de leurdă
Pesto din tarhon
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie