Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Banana bread cu ciocolată
Vafe cu vanilie
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Gustări
Babka cu pesto de leurdă
Sparanghel cu mozzarella și prosciutto
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Prânz
Tagliatelle cu hribi și prosecco
Salată cu citrice, caju, brânză Feta și ceapă roșie
Salată de vară Panzanella
Cină
Cartofi hasselback
Spaghete cu roșii cherry coapte
Tagliatelle cu creveți și gălbiori
Deserturi
Tartă cu ciocolată neagră și cireșe
Rulouri cu scorțișoară și ciocolată
Iaurt grecesc cu caise coapte, miere și fistic
De bază în bucătărie
Sos Bechamel
Aluat de pizza
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
De pus lângă
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Pesto din tarhon
Sos cu iaurt și ustoroi
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie