Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Vafe cu vanilie
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Babka cu pesto de leurdă
Gustări
Camembert la cuptor cu smochine și miere
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Babka cu pesto de leurdă
Prânz
Tartă cu zucchini și telemea de capră
Supă de sparanghel și mazăre
Salată cu căpșuni, roșii cherry coapte și mozzarella
Cină
Salată de vară cu dovlecei copți și burrata
Paste cu conopidă coaptă și sos Bechamel
Tartă cu zucchini și telemea de capră
Deserturi
Clafoutis cu căpșuni
Tort cu blat de ciocolată, ganache de ciocolată neagră și zmeură
Biscuiți suedezi (amprentă) cu vanilie, migdale și umplutură de ciocolată
De bază în bucătărie
Cremă de lămâie (lemon curd)
Aluat de pizza
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
De pus lângă
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Pesto din tarhon
Pentru cămară
Dulceață de rubarbă cu vanilie
Sirop de lavandă