Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Babka cu pesto de leurdă
Banana bread cu ciocolată
Gustări
Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese
Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru
Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi
Prânz
Tagliatelle cu hribi și prosecco
Quiche cu hribi și Camembert
Quiche de primăvară cu verdețuri și gorgonzola
Cină
Salată cu file de biban de mare, cartofi și dressing de muștar
Camembert la cuptor cu smochine și miere
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Deserturi
Tartă cu smochine, mascarpone, miere și fistic
Prăjitură cu prune
Prăjitură Bundt cu fistic și apă de trandafir
De bază în bucătărie
Cremă de lămâie (lemon curd)
Sos Bechamel
Aluat de pizza
De pus lângă
Pesto de leuștean
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Pesto din tarhon
Pentru cămară
Dulceață de rubarbă cu vanilie
Sirop de lavandă