Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Banana bread cu ciocolată
Vafe cu vanilie
Gustări
Salată de ardei copți și buratta
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Focaccia festivă
Prânz
Shakshuka verde
Quiche cu praz caramelizat și brânză de capră
Salată de vară cu caise, rucola, mozzarella și prosciutto
Cină
Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta
Camembert la cuptor cu smochine și miere
Feta coaptă cu struguri și miere
Deserturi
Crumble cu rubarbă și scorțișoară
Pavlova de toamnă cu mere și scorțișoară
Tartă cu mere și cremă de migdale
De bază în bucătărie
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Sos Bechamel
De pus lângă
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Babka cu pesto de leurdă
Pâine Fougasse
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie