Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Vafe cu vanilie
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Dutch baby cu leurdă și pecorino
Gustări
Babka cu pesto de leurdă
Chiftelute cu dovlecei și brânză de capră
Focaccia festivă
Prânz
Quiche cu praz caramelizat și brânză de capră
Supă cremă de cartofi copți și usturoi
Salată de vară cu dovlecei copți și burrata
Cină
Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră
Quiche cu hribi și Camembert
Galetă cu zucchini, roșii cherry, ricotta și brânză de capră
Deserturi
Pavlova cu portocale roșii și caramel sărat
Mendianți cu două tipuri de ciocolată, fructe uscate și nuci
Angel Food Cake cu mousse de fructe de pădure
De bază în bucătărie
Sos Bechamel
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
De pus lângă
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Babka cu pesto de leurdă
Pesto din tarhon
Pentru cămară
Sirop de lavandă
Dulceață de rubarbă cu vanilie