• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Babka cu pesto de leurdă

Banana bread cu ciocolată

Gustări

Ciuperci Portobello cu umplutură Caprese

Cartofi copți zdrobiți, cu parmezan și cimbru

Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi

Prânz

Tagliatelle cu hribi și prosecco

Quiche cu hribi și Camembert

Quiche de primăvară cu verdețuri și gorgonzola

Cină

Salată cu file de biban de mare, cartofi și dressing de muștar

Camembert la cuptor cu smochine și miere

Cartofi Dauphinoise (gratinați)

Deserturi

Tartă cu smochine, mascarpone, miere și fistic

Prăjitură cu prune

Prăjitură Bundt cu fistic și apă de trandafir

De bază în bucătărie

Cremă de lămâie (lemon curd)

Sos-Bechamel

Sos Bechamel

Aluat de pizza

De pus lângă

Pesto de leuștean

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Pesto din tarhon

Pentru cămară

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Sirop de lavandă

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate