Skip to primary navigation
Skip to main content
Skip to primary sidebar
Skip to footer
Home
Despre mine
Rețete
Mic dejun
Gustări
Prânz
Cină
Deserturi
De bază în bucătărie
De pus lângă
Pentru cămară
Povești despre mâncare
Contact
Caută rețetă
Mic dejun
Vafe cu vanilie
Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel
Pancakes cu banane cu topping de brânză, mix de fructe și miere
Gustări
Vinete la cuptor cu sos de iaurt și usturoi
Salată de vară cu caise, rucola, mozzarella și prosciutto
Bruschete cu brânză proaspătă de capră și căpșuni
Prânz
Salată cu citrice, caju, brânză Feta și ceapă roșie
Supă de ciuperci brune
Supă de usturoi cu bacon și parmezan
Cină
Tagliatelle cu hribi și prosecco
Salată de vară Panzanella
Paste „Mac&Cheese” la cuptor
Deserturi
Baci di dama
Tort de ciocolată, cu cremă de lapte condensat și afine
Madlene cu fistic și beurre noisette
De bază în bucătărie
Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)
Cremă de lămâie (lemon curd)
Cremă de migdale (cremă Frangipane)
De pus lângă
Cartofi Dauphinoise (gratinați)
Pesto din tarhon
Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi
Pentru cămară
Dulceață de rubarbă cu vanilie
Sirop de lavandă