• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Vafe cu vanilie

Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Gustări

Babka cu pesto de leurdă

Chiftelute cu dovlecei și brânză de capră

Focaccia festivă

Prânz

Quiche cu praz caramelizat și brânză de capră

Supă cremă de cartofi copți și usturoi

Salată de vară cu dovlecei copți și burrata

Cină

Tartă foitaj cu ciuperci, gorgonzola și brânză de capră

Quiche cu hribi și Camembert

Galetă cu zucchini, roșii cherry, ricotta și brânză de capră

Deserturi

Pavlova cu portocale roșii și caramel sărat

Mendianți cu două tipuri de ciocolată, fructe uscate și nuci

Angel Food Cake cu mousse de fructe de pădure

De bază în bucătărie

Sos-Bechamel

Sos Bechamel

Cremă de migdale (cremă Frangipane)

Aluat fraged franțuzesc (pate brisée)

De pus lângă

Focaccia cu roșii cherry, rozmarin și usturoi

Babka cu pesto de leurdă

Pesto din tarhon

Pentru cămară

Sirop de lavandă

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate