• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
infarfurie.ro
  • Home
  • Despre mine
  • Rețete
    • Mic dejun
    • Gustări
    • Prânz
    • Cină
    • Deserturi
    • De bază în bucătărie
    • De pus lângă
    • Pentru cămară
  • Povești despre mâncare
  • Contact
  • Navigation Menu: Social Icons

Mic dejun

Clătite cu spanac baby, avocado și pătrunjel

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Vafe cu vanilie

Gustări

Pancakes cu banane cu topping de brânză, mix de fructe și miere

Dutch baby cu leurdă și pecorino

Feta coaptă cu struguri și miere

Prânz

Salată de vară cu caise, rucola, mozzarella și prosciutto

Tartă cu somon afumat și sparanghel

Galetă (tartă rustică) cu sparanghel, ricotta și brânză Feta

Cină

Salată cu citrice, caju, brânză Feta și ceapă roșie

Tartă cu somon afumat și sparanghel

Tagliatelle cu hribi și prosecco

Deserturi

Mendianți cu două tipuri de ciocolată, fructe uscate și nuci

Mucenici moldovenești

Torta caprese

De bază în bucătărie

Cremă de lămâie (lemon curd)

Cremă de migdale (cremă Frangipane)

Sos-Bechamel

Sos Bechamel

De pus lângă

Pesto de leuștean

Sos cu iaurt și ustoroi

Pesto de leurdă

Pentru cămară

Dulceață de rubarbă cu vanilie

Sirop de lavandă

Bara principală

Andreea Mira

Salut!
Eu sunt Andreea și mă bucur că ai intrat în bucătăria mea.
Despre mine

Retete populare

Povesti despre mancare

Istorisiri din bucatarie – In spatele usilor de vestiar

Cu pași grăbiți, intru pe poarta restaurantului. Este încă devreme, ora 11 este un fel de dis de dimineață pentru un local ca acesta. Fac câțiva pași pe mica alee cu bucăți de marmură curățate ca-n ...

Citește tot

andreeamira.ro

Footer

Instagram

Copyright infarfurie.ro © 2025 - Cookies & Politica de confidentialitate